2015-07-12 02:12:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ha teheti, ma maradjon egyedül

Napi horoszkóp július 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Általában óriási a mozgásigénye, ma azonban legszívesebben ki sem mozdulna az ágyból. Elfoglalják a gondolatai, álmodozással tölti a napot. Jól teszi, ösztönösen is érzi, hogy időnként szüksége van az elmélyülésre, ahhoz, hogy megőrizze a kiegyensúlyozottságát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Ön uralkodó bolygója, a Vénusz, a horoszkópjában az otthont jelző területen áll. Már nem sokáig húzhatja a házi munkát, akármennyire fárasztó is, jobba, ha túlesik rajta. Délután váratlan vendégek érkezhetnek Önhöz!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Erősödik Önben a szerelemvágy, ha egyedülálló, akkor most különösen kínozhatja a magánya. Menjen el este valahová, mert most könnyen előfordulhat, hogy megismerkedik valakivel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars a Rák jegyében áll. Sportoljon, mozogjon minél többet. Ez nem csak az egészségének használ, hanem a lelkének is. Ép testben, ép lélek!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter is közeledik a Szaturnusz kellemetlen fényszögéhez. Bármivel is tölti a mai napot, agyában zakatolni fognak a gondolatok, nem dolgozta még fel az elmúlt napok történéseit. Szellemi teljesítőképességét határtalannak érzi. Sétáljon egyet, és pihenje ki magát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Önnek is szüksége van a lelki felfrissülésre. Ma este igyekezzen minden programot mellőzni, töltse inkább a kedvesével az időt!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Minden oldalról támadás éri a horoszkópját, ezért ez a nap sajnos unalmasan telhet. Tegyen ellene, szervezzen valamilyen izgalmas programot a barátaival.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha teheti, ma ne keresse a társaságot, inkább maradjon egyedül. Jót tenne Önnek, ha egy kis házimunkát végezne. Ha körülnéz, láthatja, hogy tucatnyi feladat vár önre az otthonában. Este komolyabb szellemi munkába is belefoghat, ha éppen arra vágyik.Nagyon szeretne valamilyen értelmes dologgal foglalkozni. A feladat adott ugyan, de ehhez az egyhez nem nagyon van kedve, máshoz azonban nagy vágyat érez. Tartsa be a sorrendet, és kezdje a kötelező munkákkal.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma is fontos felismerésekre, sőt talán elhatározásokra is juthat az Önt annyira foglalkoztató kérdésekben. Radikális döntések lehetőségét mérlegelheti. Előtte gondolja át jól a dolgot!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Szeretne újabb, és újabb dolgokat kipróbálni. Új ötletei támadnak, amelyek megvalósításában kitartása segíti!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A jó árunak nem kell reklám. A kedvese egyszerre boldog, és aggódik, örül az Ön sikerének, de fél, hogy túl sokat vállal.

Halak: II. 19. - III. 20.
Kedvese ragaszkodó szeretettel veszi körül, egyszerűen nem tud meglenni Ön nélkül. Pótolhatatlannak érzi Önt. Ez felemelő érzés, nem igaz?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: